TESTIMONIALS

10 juni 2024

Goedemorgen Saskia. Heel erg bedankt voor de mail en de foto! Het is echt heel erg mooi geworden! Dankjewel.

Met vriendelijke groet, Jerrold

3 juni 2024

Goedemiddag Saskia, ik ben net op Jaffa wezen kijken. Het ziet er prima uit wat jullie gelakt hebben. Ik ben er heel tevreden over. 

Met vriendelijke groet, Ton

23 mei 2024

Hallo Saskia, 

Ik wil toch even een mailtje sturen om jullie van harte te bedanken. Zaterdag 18 mei hebben we de urn van mijn moeder bijgezet bij mijn vader in de urnenmuur in den Hoorn. Zoals je weet was de foto die op de gedenksteen zou komen, maar net op tijd, en ik begreep dat dhr. Ed de dag ervoor nog de foto op de gedenksteen is wezen plakken. Daar waren wij erg blij mee. De gedenksteen is ook erg mooi geworden, precies zoals we hem graag wilde. Nogmaals onze hartelijke dank.

Anneke en familie

23 mei 2024

Heel erg bedankt, ben er langs geweest en vind het mooi geworden.

Weer een stukje verwerking.

Groet, Dennis

6 mei 2024

Dank je wel, Saskia.

Ik ben ontroerd. Het is prachtig. Eenvoudig, maar zo mooi.

Hartelijke groet, ook namens mijn zus en broer, Diana

18 april 2024

Geachte heer Van der Laan en medewerkers,

Langs deze weg wil ik u nogmaals bedanken voor het verzorgen van de grafsteen van mijn man. Deze is mooi afgewerkt en het plaatsen van de steen vorige week donderdag in ons bijzijn is prima en eervol verlopen. Ook het prettige contact met u allemaal heb ik zeer op prijs gesteld.

Met vriendelijke groeten, Annet

15 februari 2024

Dank! Het ziet er mooi uit, dank ook voor de snelle levering. Ik ga dit weekend zeker even kijken. Het voelt als een stukje ontzorgen: het was in goede handen.

Hartelijke groeten, Marjolein

14 februari 2024

Dank voor het meedenken en kunnen realiseren van onze wensen. Wat is het een mooie steen geworden. Grafisch komt de tekening geweldig over. 

Nogmaals dank, Peter

5 februari 2024

Beste Schols en ’t Hart medewerkers,

Wij willen jullie bedanken voor de fijne contacten die we hebben gehad. En de bijzonder mooie monumenten van Pa en Ma

Groeten Familie Kattevilder

28 januari 2024

Goedemorgen Saskia en Melati.

Wij zijn erg blij met het monument. Zaterdag zijn wij op de begraafplaats gelijk aan de start gegaan. Hierbij een paar foto’s van hoe het was en het resultaat. Bedankt voor de snelle afhandeling.

Met vriendelijke groet Ingrid

25 januari 2024

Goedemorgen Saskia,

Ik ben erg tevreden over zowel de steen op het graf van mijn vader, als het opknappen van de steen van mijn broer René. Het ziet er weer verzorgt en toch ook duidelijker uit. Super bedankt.

Groeten Jolanda

18 januari 2024

Beste Saskia,

Fijn dat het geplaatst is, ziet er mooi en indrukwekkend uit. Ik ga er morgen naar toe om het te zien. Voor nu bedankt voor alle zorg, Wij zijn snel na het plaatsen gaan kijken, het ziet er mooi en verzorgd uit en ben blij met het resultaat.

Groeten Betty

22 december 2023

Het is wel mooi geworden en ik waardeer ’t bijzonder dat jullie het zo snel hebben kunnen plaatsen. Fijne feestdagen.

Met vriendelijke groet Wim

15 december 2023

Wat een ontzettend snelle service, zijn we heel blij. We gaan zondag kijken. Dan laten we jullie weten wat we ervan vinden. Op de foto ziet het er in ieder geval heel mooi uit. 

Mvg Marleen

27 november 2023

Goedemiddag Saskia,

Hartelijk dank voor het sturen van de foto. Ik ben er zelf geweest en mijn moeder en broer ook en zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is prachtig en het voelt fijn om deze lieve man een mooie rustplaats te geven.

Fijne avond Imrance

3 november 2023

Het monument is vanochtend geplaatst in ons bijzijn. We zijn er erg tevreden mee hoe dat is gegaan. Het is precies zoals we hoopte dat het zou worden. Dank voor de snelle afwikkeling.

Met vriendelijke groeten, Lotte, Ella en Martin

9 juni 2022

Heel hartelijk dank voor de snelle plaatsing! Het ziet er op de foto mooi uit, ik ga er snel een keer zelf kijken.

Ook namens mijn broers en zus dank voor uw adviezen en ondersteuning.

Ineke

11 april 2022

Hartelijk dank voor de foto en alle goede zorgen bij het realiseren van de steen voor het graf van mijn man.

Met vriendelijke groet,

Lydia

5 april 2022

Beste mensen met deze mail wil ik jullie allemaal bedanken met het plaatsen van de grafsteen. Vele van de familie zijn al wezen kijken en vinden hem mooi. Ook ik als haar echtgenoot ben zeer tevreden met de tekst en uitvoering.

Nogmaals allemaal bedankt voor de snelle afhandeling. Ik (wij) zijn zeer tevreden met uw afhandeling. Het was zeker prettig om met jullie samen te werken, als er iets is waarbij ik jullie nodig heb zal ik zeker contact zoeken.

Jan

1 april 2022

Weet dat het misschien raar klinkt maar ik wordt er blij van.
Met vriendelijke groet,

Leo Harteveld

31 maart 2022

Jullie hebben het vlot geregeld en het ziet er netjes uit.

Pia

31 maart 2022

Goedendag, ik heb begrepen dat de steen is geplaatst, mijn ouders zijn gaan kijken en vinden de steen prachtig.

Iris

5 februari 2021

Al zo lang ik mij kan herinneren heeft mijn familie grafmonumenten bij uw bedrijf laten ontwerpen en vervaardigen. Het is vanzelfsprekend dat ik mij rechtstreeks tot u beiden heb gewend voor advies en ontwerp van de zerk (Hassan Green Graniet) die gisterenmiddag in Benthuizen geplaatst is.

U heeft andermaal het bewijs geleverd dat uw bedrijf vol is van ‘vakmanschap-is-meesterschap’. Meesterschap betekent (vrij letterlijk) dat je een ‘meester’ bent in je vak, of minder letterlijk: dat je deskundig bent in wat je doet. Ooit werd je een meester door een meesterproef met succes af te leggen. Nou, die ‘meesterproef’ wordt bij jullie dagelijks afgelegd vanaf de ontvangst in de moderne showroom, de keuze van materialen, het snijplotterprogramma tot en met transport en plaatsing van het monument. Alles in een aangename en vlotte ambiance.

Hartelijk dank namens de gehele familie. Met vriendelijke groet, 

M.C. (Rien) van Hoeven 

13 oktober 2020

Ik wil jullie heel erg bedanken. Vind de steen en de foto erg mooi. Mijn man ligt er netjes bij. Dank jullie wel, ben er erg blij mee. Vriendelijke groet.

Marylou van Lienden

22 september 2020

Goedemorgen, Raar om te zeggen misschien maar wat is het mooi geworden. Heel hartelijk dank voor de complete ontzegging en het prachtige resultaat.

Janneke

11 september 2020

Beste heer van der Laan, Vanmorge, bij mijn bezoek aan het graf, wachtte er een grote verrassing, al bij het begin van het vak zichtbaar. De steen, met grote duidelijke letters, zag er bijzonder mooi uit. We hadden niet verwacht dat dit zo snel klaar zou zijn. Nog een keer teruggegaan om foto’s te maken voor de kinderen. Namens ons drieën onze hartelijke dank.

Harry

3 augustus 2020

Geachte Carola Nijboer v.d. Lee, vriendelijk bedankt voor de geboden service. Het ziet er keurig uit. Vriendelijke groeten.

Arie Vermeer

28 juli 2020

Beste Carola en Ed, Dat ziet er prachtig uit. Ik word er stil van. Mijn vader zou hier blij mee zijn. Hartelijk dank voor jullie inzet. Warme groet,

Vera

23 juli 2020

Hallo Carola en collega’s, Bij deze willen wij  jullie bedanken voor het werk wat jullie hebben verricht aan de grafsteen van onze ouders. Dankzij jullie ligt het graf er weer mooi bij.

Saskia v.d. Kooij en broers

23 juni 2020

Beste Carola en Ed, Dank voor het toesturen van de foto’s. Wat is het graf mooi geworden. Precies zoals we gehoopt hadden.

Annemieke en Margot

19 juni 2020

Hoorde vanmorgen van mijn zusje dat de steen er weer staat. Ben vanmiddag op de fiets gesprongen om even te gaan kijken. Moet zeggen dat het er heel mooi uitziet, alles weer lekker fris op kleur en ja de olifant in het grijs is geweldig.

Bert Klootwijk

16 juni 2020

Geachte mevrouw Nijboer, beste Carola, Hartelijk dank voor uw bericht. Het monumentje is erg mooi geworden. En mijn broer is er ook erg blij dat het geplaatst is.

Bert van der Meer

16 juni 2020

Bij deze wil ik mijn bijzondere dank betuigen. Bedankt ook voor het bijvoegen van de foto. Toen ik de foto zag, maakte dit prompt emotie bij mij los. Nogmaals veel dank.

Antonio

20 mei 2020

Ik ben gelijk even gaan kijken en de steen is precies zoals wij hem wilde hebben. Bedankt voor alles.

Anneke Langstraat.

23 april 2020

Hartelijk dank. De steen is heel mooi. Nogmaals dank voor het prettige ontvangst en het geduld bij het uitzoeken van steen en tekst.

Nel H.

24 maart 2020

Natuurlijk was ik ’s middags direct langs geweest, maar ik was helaas nog niet in de gelegenheid om een reactie naar jullie te sturen. De steen is ontzettend mooi geworden. Zo op zijn plaats is het een schitterend geheel. Bedankt voor de plaatsing (en het meedenken in het ontwerp).

Walter Austmann

20 maart 2020

Goedemorgen mevrouw Nijboer,

Wat heeft u mij blij gemaakt! Op de foto ziet het er al goed uit, dan zal het “in het echt” nog mooier zijn. Heel hartelijk dank. Wilt u mijn dank ook overbrengen aan uw collega’s?.

Jaap Pegtel

7 maart 2020

Goedendag,

Dat is prachtig geworden, ziet er heel verzorgd en fris uit! We gaan snel kijken en er wat plantjes en bloemen zetten. Hartelijk dank voor het vakwerk.

Joyce de Rozario

7 maart 2020

Geachte Mevrouw Nijboer,

Gezien de foto is eea precies zoals bedoeld. Ik hoop binnenkort met een van de kinderen het graf te bezoeken.

H.F. de Rozario

3 maart 2020

Beste Carola,

Gisteren was de bijzetting. Ik wilde je – ook namens mijn moeder – laten weten dat de plaat heel mooi is geworden. Bedankt daarvoor.

Marjan Krassenburg

3 maart 2020

Beste Carola,

Ik ben afgelopen weekend even gaan kijken en vind dat de zerk keurig is afgewerkt en terug geplaatst.

Greetje van der Does-Visser

12 februari 2020

Ik ben vanmiddag bij het graf van mijn moeder geweest en ik vind het er prachtig uitzien. Helemaal wat wij wilden. Mooi gemaakt, ik ben er heel blij mee. Hartelijk dank.

 Annelies van de L.

28 januari 2020

Lieve mensen,

Vandaag hebben we Siem z’n gedenksteen ritueel geplaatst op zijn altaar. Ik ben er zo ongelooflijk blij mee! Heel erg bedankt dat jullie mijn rouw verlichten met het geleverde vakwerk en de liefde in uw werk.


Anneke Wijnhorst

11 december 2019

Beste medewerkers van Schols en ’t Hart,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het verzorgen van het grafmonument van onze ouders, Jan Bentvelsen en Riet Zwetsloot.
Het is heel erg mooi geworden en we zijn blij dat we zo’n mooie plek nu hebben om onze ouders te herdenken. Ook willen we jullie bedanken voor de prettige communicatie en goede adviezen! We wensen jullie het allerbeste, ook met de gezondheid. Namens alle broers en zussen,


Mariëtte Bentvelsen

10 december 2019

Goedendag, ik ben de volgende dag er meteen heen gegaan. Het ziet er erg mooi uit. We zijn er blij mee (op de manier die in dit geval toepasselijk is).

Winanda

24 november 2019

Geachte heer ’t Hart,

Hartelijk dank voor de duidelijke foto. Het graf met de grafsteen en de stenen randen, allemaal in dezelfde kleur blauwgrijs graniet, ziet er inderdaad mooi uit.

Saul Lemkowitz

7 november 2019

Beste heer ’t Hart, schols en ’t Hart team,

Gisteren zijn de beide grafmonumenten geplaatst. Na plaatsing op Emaus hebben wij  struikjes geplant in de raamwerken. De monumenten zien er prachtig uit en we zijn super tevreden. Dank voor de zorgvuldige begeleiding.

Albert van Dorssen

25 oktober 2019

Beste Jan-Paul, Ed, Carola en Marvin,

Veel dank voor het meedenken, professionele advies en keurige uitvoering. We zijn heel tevreden over het eindresultaat! Een ode aan Hans, wij herkennen hem in de bijzondere herinneringssteen op St Petrus Banden. 

Mede namens Sacha en Mireille,
Groet van Marjon

4 oktober 2019

Mooi de foto. Het ziet er weer nieuw uit. Knap hoor en de plantjes er weer netjes in. Ik ga het gelijk naar mijn zus sturen.

J. van Puffelen

13 september 2019

Geachte Jean Paul ’t Hart,

Hierbij wil ik u hartelijke bedanken voor de goede uitvoering van het grafmonument van mijn moeder. Ik ben er deze week geweest om wat plantjes erin te zetten. Het ziet er mooi uit en goed verzorgd uit en de afwerking is perfect. Dank u wel daarvoor. 

Saskia Groenwegen

27 augustus 2019

Goedemiddag Jean Paul,

Bedankt voor de foto en de fijne service.
De aanleiding is niet altijd even leuk maar de aandacht die jullie hebben en respect is geweldig. Ton en ik hebben de rondleiding op het bedrijf ook zeer gewaardeerd. Jullie mogen met recht trots zijn op het bedrijf. 

Ton en Esther Bergen Henegouwen

26 juni 2019

Geachte heer ’t Hart,

Het grafmonument heb ik op Jaffa bekeken. Het ziet erg heel goed uit. Mijn ouders en ik zijn heel tevreden. De betrokkenheid en de vakkundigheid waarmee de restauratie is uitgevoerd waarderen wij. Ik wil u vragen om dit over te brengen aan uw medewerkers. 

Ariaan de Haan

18 april 2019

Nou, plaatsen?? ik weet niet wat ik lees, ik dacht dat het maanden ging duren. Wat geweldig! heel veel dank.

Collinde van den Berg

12 april 2019

Hartelijk dank voor de goede zorg en de snelle plaatsing van de grafzerk. Hij ziet er heel mooi uit!

A.G.M. Strengers-van der Kleij

4 april 2019

Geachte Heer ’t Hart,
 
Alvast hartelijk dank voor de bijzonder fijne wijze waarop u ons helpt om voor Esther een mooi graf te geven, zodat wij op deze manier weten dat ze bij ons gezin mag horen. 

Paula van Leeuwen

26 februari 2019

We willen even laten weten dat de grafsteen erg mooi is geworden, heel netjes ! Dank!

Arina van der Helm

4 oktober 2018

Gisteren voicemail afgeluisterd en naar de graftegel wezen kijken. We zijn hier erg blij mee. Met dank voor de mooie aflevering.

Letty

25  juli 2018

Geachte mevrouw Nijboer, Hartelijk dank voor uw mail. Wat fijn dat het plaatje bevestigd is op het monument. Mijn hartelijke dank hiervoor, ook voor de goede service! Uiteraard zie ik graag een foto tegemoet, waarvoor alvast mijn dank.
Nogmaals mijn dank voor de goede service!

Johanna M.

17 juli 2018

Geachte heer en mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie afbeelding van het monument van onze moeder, uw service doet ons veel genoegen, hartelijk dank daarvoor, mede namens mijn familie.

Ton S.

24 juli 2018

Carola, Bedankt voor de foto van het monument. Ik ben gisteren gaan kijken, en ben heel blij met dit nieuwe monument!
Wil je mijn dank ook overbrengen aan Jan Paul en de steenhouwer?

Marjolein den Otter

17 juli 2018

Beste allen, Heel erg bedankt voor het graveren van de zerk van mijn vader en moeder. Het ziet er prachtig uit. Jullie hebben het erg mooi gedaan. Ik ben erg blij mee.

Anja

12 april 2018

Geachte mevrouw, heer, Er stond een voicemailberichtje op de telefoon van mijn man. We zijn vanmiddag meteen na het bericht op de begraafplaats gaan kijken. Mijn complimenten voor de snelle levering en plaatsing, het is precies geworden zoals ik had gehoopt. Hartelijk dank daarvoor. Het was een zeer prettige ervaring met u en uw bedrijf zaken te doen. De persoonlijke benadering, de uitleg over de materialen en geduld van de heer J. P. ’t Hart en de vriendelijke blonde dame heb ik zeer op prijs gesteld.

Lenie

4 april 2018

Het graf monument is keurig hoor, het is perfect uitgevoerd door de firma.
Dank voor de medewerking.

R. Van Witteloostuijn

21 maart 2018

Geachte mevr. Nijboer-van der Lee, Hartelijk dank voor het doorgeven. Ik ben inmiddels gaan kijken en hij is erg mooi geworden. Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling!

Philip

20 maart 2018

Beste Carola, De steen is mooi – de letters zijn fraai geplaatst en mooi opnieuw ‘ingekleurd’ – ik ben heel tevreden.

Karin Janssen

30 januari 2018

Beste medewerkers van Schols & ’t Hart, Mijn moeder en ik hebben gisteren het grafmonument zoals dat door u vervaardigd en geplaatst is, bekeken. Perfect! We zijn erg tevreden, zowel met betrekking tot het gevoerde overleg over het ontwerp, als over de realisatie. Hartelijk dank.

Ronald Schravendeel

23 januari 2018

Geachte mevrouw Nijboer, Mijn complimenten en die van mijn familie voor het opknappen van het monument en het bijplaatsen van de tekst. Het ziet er prachtig uit, exact hetzelfde lettertype en – grootte, zelfde onderlinge afstanden, keurig gedaan! Steen en omlijsting zijn weer als nieuw. Ook het contact met uw firma verliep erg prettig. Inmiddels heb ik wat vaste planten en bolletjes in de tuinaarde geplant. Het is precies zo geworden als mijn vader graag gewild zou hebben. Hartelijke dank!

Dini

16 januari 2018

Mijne heren, Hartelijk dank voor het in orde brengen van het grafmonument van mijn vader, de heer D. Pronk. Het ziet er mooi uit en is precies zoals bedoeld.

Anneke

22 december 2017

Geachte medewerkers, Deze week heeft u de steen van mijn vader geplaatst. Natuurlijk zijn wij er meteen naartoe gegaan om te kijken hoe het is geworden. Mijn moeder, mijn zussen en ik vinden het heel mooi; de nieuwe liggende steen past heel goed bij de staande steen die er al stond. De teksten zijn ook evenwichtig verdeeld over de steen. Veel dank voor uw zorg hiervoor. Fijne kerstdagen gewenst en een voorspoedig 2018!

Thea

21 december 2017

Beste mannen, hartelijk dank voor de goede zorgen vanmorgen bij de steenlegging op het graf van mijn moeder! Ik ben jullie daar zeer dankbaar voor. Zoals beloofd de foto die ik van jullie gemaakt heb. Hartelijke groet en dank nogmaals.

Paul van Geest

19 december 2017

Geachte heer ’t Hart en team, Afgelopen weekend zijn wij met onze vader naar het kerkhof geweest. Mijn vader was natuurlijk behoorlijk emotioneel (hij was sinds de begrafenis van zijn vrouw niet meer bij het graf geweest) maar hij vond ook dat de grafsteen er erg mooi uit zag. En dat wilden wij u graag laten weten. Van onze kant hebben wij het hele proces van uitzoeken van de steen en tekst tot aan het plaatsten van de steen zeer gewaardeerd. Professioneel met respect voor de nabestaanden.

Adri en Jacques Verzijl

15 september 2017

Beste Carola en anderen, Geweldig bedankt voor jullie medewerking om e.e.a. in goed staat te behouden. Het is reclame voor jullie betrokkenheid.

Met dank van Aart Boerma

24 mei 2017

Beste mevrouw Nijboer, Hartelijk dank! Wij zijn prima tevreden zo!.

Ruud

23 mei 2017

Geachte mevrouw Nijboer, beste Carola, Het monument ziet er mooi uit en ik zal mijn moeder en zussen z.s.m. hiervan op de hoogte stellen. Ik dank u en uw collega’s voor de wijze waarop wij deelgenoot mochten zijn bij het overzetten van de as van mijn vader.

Corine de Keijzer

14 maart 2017

Beste Carola, Inmiddels hebben wij het graf bezocht en het ziet er prima uit. Dank namens de hele familie.

A.J. Tollenaar

21 februari 2017

Afgelopen weekend hebben we het grafmonument gezien van onze ouders. Het ziet er heel mooi uit en helemaal naar onze wens. Hartelijk dank.

Familie Jansen

20 december 2016

Dag Meneer Schols, hartelijk dank voor de vlotte en keurige aflevering. Mooie en duidelijke foto’s. Wij zijn er zeer tevreden over. We moeten nog wel gaan kijken.

Mevrouw V. De Caay

16 december 2016

We zijn net terug van de begraafplaats, na uw bericht over de plaatsing zijn we meteen even gaan kijken. We vinden het echt heel erg mooi geworden, de kleur van de zerk en de letters staan er ook prachtig op. Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle genomen moeite, het is echt heel mooi geworden.

Mevrouw Vegter

5 december 2016

Ik wilde u mede namens mijn vader en familie heel hartelijk bedanken voor het opknappen van de grafsteen van onze moeder. Ik heb het zelf nog niet met eigen ogen kunnen bekijken maar volgens mijn vader en broer ziet de steen er weer fantastisch uit!

Angélique Vrijmoet

2 december 2016

Als familie Stolk willen wij u heel hartelijk danken voor het reinigen en vastzetten van de grafsteen van onze ouders en dat ook nog kosteloos.
Wij zijn hier bijzonder blij mee!

Leny Hoekstra-Stolk

2 december 2016

Dank voor de foto, het ziet er zeer mooi uit!!!! Hartelijk dank voor de goede en snelle service.

Peter Beukers

8 november 2016

Geachte heer J-P ’t Hart, Hartelijk dank voor de foto’s, het grafmonument is erg mooi geworden, ook mooi dat u foto’s gemaakt heeft hoe de letterplaat mee begraven is. Eveneens mijn hartelijke dank voor de plezierige samenwerking.

Letty

29 oktober 2016

Gisteren voicemail afgeluisterd en naar de graftegel wezen kijken. We zijn hier erg blij mee. Met dank voor de mooie aflevering.

Piet

29 oktober 2016

Enige weken terug heb ik u gebeld over de inscriptie op de grafsteen van mijn ouders op het kerkhof Sint Agatha in Leidschendam. Tot mijn genoegen heb ik gezien dat de letters er weer keurig uitzien. Wij willen u, voor deze service, hartelijk danken.

Namens familie Hendriks, Tineke Mooijman – Hendriks

24 oktober 2016

Geachte heer ‘t Hart en collega’s, Hartelijk dank voor de snelle service, dat was onverwacht. Wij zijn inmiddels langs geweest en het ziet er perfect uit. Nogmaals onze dank ook aan Uw collega’s die dit zo snel hebben geregeld.

Peter Witveld