Testimonials

[4 oktober 2018]

Gisteren voicemail afgeluisterd en naar de graftegel wezen kijken. We zijn hier erg blij mee. Met dank voor de mooie aflevering.
Letty

[25 juli 2018]

Geachte mevrouw Nijboer, Hartelijk dank voor uw mail. Wat fijn dat het plaatje bevestigd is op het monument.
Mijn hartelijke dank hiervoor, ook voor de goede service! Uiteraard zie ik graag een foto tegemoet, waarvoor alvast mijn dank.
Nogmaals mijn dank voor de goede service!
Johanna M.

[24 juli 2018]

Carola, Bedankt voor de foto van het monument. Ik ben gisteren gaan kijken, en ben heel blij met dit nieuwe monument!
Wil je mijn dank ook overbrengen aan Jan Paul en de steenhouwer?
Marjolein den Otter

[17 juli 2018]

Geachte heer en mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie afbeelding van het monument van onze moeder, uw service doet ons veel genoegen, hartelijk dank daarvoor, mede namens mijn familie.
Ton S.

[17 juli 2018]

Beste allen, Heel erg bedankt voor het graveren van de zerk van mijn vader en moeder. Het ziet er prachtig uit. Jullie hebben het erg mooi gedaan. Ik ben erg blij mee.
Anja

[12 april 2018]

Geachte mevrouw, heer, Er stond een voicemailberichtje op de telefoon van mijn man. We zijn vanmiddag meteen na het bericht op de begraafplaats gaan kijken. Mijn complimenten voor de snelle levering en plaatsing, het is precies geworden zoals ik had gehoopt. Hartelijk dank daarvoor. Het was een zeer prettige ervaring met u en uw bedrijf zaken te doen. De persoonlijke benadering, de uitleg over de materialen en geduld van de heer J. P. ’t Hart en de vriendelijke blonde dame heb ik zeer op prijs gesteld.
Lenie

[4 april 2018]

Het graf monument is keurig hoor, het is perfect uitgevoerd door de firma.
Dank voor de medewerking.
R. Van Witteloostuijn

[21 maart 2018]

Geachte mevr. Nijboer-van der Lee, Hartelijk dank voor het doorgeven. Ik ben inmiddels gaan kijken en hij is erg mooi geworden. Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling!
Philip

[20 maart 2018]

Beste Carola, De steen is mooi - de letters zijn fraai geplaatst en mooi opnieuw 'ingekleurd' - ik ben heel tevreden.
Karin Janssen

[30 januari 2018]

Beste medewerkers van Schols & ’t Hart, Mijn moeder en ik hebben gisteren het grafmonument zoals dat door u vervaardigd en geplaatst is, bekeken. Perfect! We zijn erg tevreden, zowel met betrekking tot het gevoerde overleg over het ontwerp, als over de realisatie. Hartelijk dank.
Ronald Schravendeel

[23 januari 2018]

Geachte mevrouw Nijboer, Mijn complimenten en die van mijn familie voor het opknappen van het monument en het bijplaatsen van de tekst. Het ziet er prachtig uit, exact hetzelfde lettertype en –grootte, zelfde onderlinge afstanden, keurig gedaan! Steen en omlijsting zijn weer als nieuw. Ook het contact met uw firma verliep erg prettig. Inmiddels heb ik wat vaste planten en bolletjes in de tuinaarde geplant. Het is precies zo geworden als mijn vader graag gewild zou hebben. Hartelijke dank!
Dini

[16 januari 2018]

Mijne heren, Hartelijk dank voor het in orde brengen van het grafmonument van mijn vader, de heer D. Pronk. Het ziet er mooi uit en is precies zoals bedoeld.
Anneke

[22 december 2017]

Geachte medewerkers, Deze week heeft u de steen van mijn vader geplaatst. Natuurlijk zijn wij er meteen naartoe gegaan om te kijken hoe het is geworden. Mijn moeder, mijn zussen en ik vinden het heel mooi; de nieuwe liggende steen past heel goed bij de staande steen die er al stond. De teksten zijn ook evenwichtig verdeeld over de steen. Veel dank voor uw zorg hiervoor. Fijne kerstdagen gewenst en een voorspoedig 2018!
Thea

[21 december 2017]

Beste mannen, hartelijk dank voor de goede zorgen vanmorgen bij de steenlegging op het graf van mijn moeder! Ik ben jullie daar zeer dankbaar voor. Zoals beloofd de foto die ik van jullie gemaakt heb. Hartelijke groet en dank nogmaals.
Paul van Geest

[19 september 2017]

Geachte heer ’t Hart en team, Afgelopen weekend zijn wij met onze vader naar het kerkhof geweest. Mijn vader was natuurlijk behoorlijk emotioneel (hij was sinds de begrafenis van zijn vrouw niet meer bij het graf geweest) maar hij vond ook dat de grafsteen er erg mooi uit zag. En dat wilden wij u graag laten weten. Van onze kant hebben wij het hele proces van uitzoeken van de steen en tekst tot aan het plaatsten van de steen zeer gewaardeerd. Professioneel met respect voor de nabestaanden.
Adri en Jacques Verzijl

[15 september 2017]

Beste Carola en anderen, Geweldig bedankt voor jullie medewerking om e.e.a. in goed staat te behouden. Het is reclame voor jullie betrokkenheid.
Met dank van Aart Boerma

[24 mei 2017]

Beste mevrouw Nijboer, Hartelijk dank! Wij zijn prima tevreden zo!.
Ruud

[23 mei 2017]

Geachte mevrouw Nijboer, beste Carola, Het monument ziet er mooi uit en ik zal mijn moeder en zussen z.s.m. hiervan op de hoogte stellen. Ik dank u en uw collega’s voor de wijze waarop wij deelgenoot mochten zijn bij het overzetten van de as van mijn vader.
Corine de Keijzer

[14 maart 2017]

Beste Carola, Inmiddels hebben wij het graf bezocht en het ziet er prima uit. Dank namens de hele familie.
A.J. Tollenaar

[21 februari 2017]

Afgelopen weekend hebben we het grafmonument gezien van onze ouders. Het ziet er heel mooi uit en helemaal naar onze wens. Hartelijk dank.
Familie Jansen

[20 december 2016]

Dag Meneer Schols, hartelijk dank voor de vlotte en keurige aflevering. Mooie en duidelijke foto's. Wij zijn er zeer tevreden over. We moeten nog wel gaan kijken.
Mevrouw V. De Caay

[16 december 2016]

We zijn net terug van de begraafplaats, na uw bericht over de plaatsing zijn we meteen even gaan kijken. We vinden het echt heel erg mooi geworden, de kleur van de zerk en de letters staan er ook prachtig op. Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle genomen moeite, het is echt heel mooi geworden.
Mevrouw Vegter

[5 december 2016]

Ik wilde u mede namens mijn vader en familie heel hartelijk bedanken voor het opknappen van de grafsteen van onze moeder.
Ik heb het zelf nog niet met eigen ogen kunnen bekijken maar volgens mijn vader en broer ziet de steen er weer fantastisch uit!
Angélique Vrijmoet

[2 december 2016]

Als familie Stolk willen wij u heel hartelijk danken voor het reinigen en vastzetten van de grafsteen van onze ouders en dat ook nog kosteloos.
Wij zijn hier bijzonder blij mee!
Leny Hoekstra-Stolk

[2 december 2016]

Dank voor de foto, het ziet er zeer mooi uit!!!! Hartelijk dank voor de goede en snelle service.
Peter Beukers

[8 november 2016]

Geachte heer J-P 't Hart, Hartelijk dank voor de foto's, het grafmonument is erg mooi geworden, ook mooi dat u foto's gemaakt heeft hoe de letterplaat mee begraven is. Eveneens mijn hartelijke dank voor de plezierige samenwerking.
Mevr. B.P. van Selm

[29 oktober 2016]

Hoi JP, Complimenten voor de steen namens de hele familie. Fijn dat het zo snel geregeld kon worden. Dank jullie.
Piet

[29 oktober 2016]

Enige weken terug heb ik u gebeld over de inscriptie op de grafsteen van mijn ouders op het kerkhof Sint Agatha in Leidschendam. Tot mijn genoegen heb ik gezien dat de letters er weer keurig uitzien. Wij willen u, voor deze service, hartelijk danken.
Namens familie Hendriks, Tineke Mooijman – Hendriks

[24 oktober 2016]

Geachte heer ‘t Hart en collega’s, Hartelijk dank voor de snelle service, dat was onverwacht. Wij zijn inmiddels langs geweest en het ziet er perfect uit.
Nogmaals onze dank ook aan Uw collega’s die dit zo snel hebben geregeld.
Peter Witveld

[11 oktober 2016]

Geachte mevrouw Nijboer, ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om Schols en 't Hart te danken voor de zorgvuldige voorbereiding en uitvoering van de opdracht.
P. Rodenburg

[29 september 2016]

Beste Carola Nijboer, Toen ik afgelopen woensdag op de katholieke begraafplaats in Pijnacker was, toen ....was de steen alweer keurig teruggeplaatst.
Ik moet zeggen: ik ben heel tevreden over de wijze waarop de tekst is aangebracht. Ik kan niet anders zeggen dan: heel mooi! Helemaal zoals wij, als familie het in gedachten hadden. Dus : dank jullie wel!!!!
De correspondentie met jullie verliep ook soepel, en de snelheid waarmee jullie de klus hebben geklaard is ook bewonderenswaardig.
Kortom: wij zijn op alle fronten tevreden, en dat zullen we zeker ook aan andere belangstellenden laten weten.
Namens de familie Hogervorst

[27 september 2016]

Hartelijk bedankt voor het maken en plaatsen van de prachtige steen voor m’n moeder. De service is ons tevens prima bevallen.
Brenda

[9 juli 2016]

Ik wil jullie heel graag bedanken voor de steen. In 1 woord geweldig en ook heel fijn dat hij al zo snel geplaatst is. Heel erg bedankt!!!!
Mw Twilt van Schie

[6 juli 2016]

Nog hartelijk dank voor het verzorgen van de steen van Dirk en Cleasina.
Deze ziet er erg mooi uit.
Nogmaals, dank voor de nette en zorgvuldige afwerking van onze opdracht!
Ineke Flantua

[9 mei 2016]

Wij zijn vandaag naar het graf geweest van mijn tante, Mevr. E. Ardon, en hebben de steen bekeken. We zijn er zeer tevreden over: de letters van de tekst zijn goed, lay-out goed en de steen zelf is echt heel mooi. Ook heel mooi vonden wij het hoe de takken van de boom er in weerspiegelen. Hartelijk dank.
Mevrouw Ingelse

[12 april 2016]

Graag laat ik u weten, dat heel fijn was om de complete steen op tijd terug te zien bij mijn ouders graf.
Dank voor de snelle service, iets wat in deze tijd steeds zeldzamer wordt.
Frans Ferdinandus

[21 maart 2016]

Wij zijn erg blij met de graftegel - deze is heel mooi geworden.
Ineke Overgaag

[20 maart 2016]

Beste Jan Paul. Het grafmonument is heel mooi geworden en we zijn heel tevreden. Bedankt voor de goede en snelle service.
Familie Sebel

[11 februari 2016]

Hoi Robert en Jan Paul. Hartelijk dank voor de mooie afwerking van het graf van onze ouders, we zijn er erg blij en zeeer tevreden mee. Ook van ander familieleden heb ik positieve reacties gehad.
Trees Mennes

[8 februari 2016]

Door allerlei omstandigheden was het ons nog niet gelukt het door u herstelde monument te bezichtigen. Onlangs hebben we kunnen vaststellen dat u het prima (gratis) hebt verzorgd. Wij zeggen u dank daarvoor!!
Kees Kouwenhoven

[9 november 2015]

We zijn naar het graf geweest om de grafplaat te bekijken en willen graag onze tevredenheid over de uitvoering van het geheel aan u doorgeven. De notenbalk staat er heel keurig op. Onze tevredenheid over de kwaliteit van uw werk moge duidelijk zijn, maar dat geldt ook voor de wijze waarop we door uw medewerkers werden geholpen.
Kees vd Lingen

[9 november 2015]

Geachte heren, mede namens de kinderen bericht ik dat we zeer tevreden zijn over het geleverde grafmonument.
Caroline Martens

[8 november 2015]

Bedankt voor de foto en het maken van het grafmonument. Het ziet er goed uit!
Simon Bukman

[31 oktober 2015]

Geacht personeel van Schols en t Hart. Ik ben naar de steen wezen kijken en ben zeer tevreden. Bedankt voor de goede verzorging.
C.P. van Mil

[20 oktober 2015]

Goedemiddag, gisteren is het monument in hoek van holland geplaatst. Ik wil jullie hierbij hartelijk danken voor de goede service en de nette afhandeling. Het monument overtreft mijn stoutste dromen en ik weet zeker dat ook Paul zijn goedkeuring gegeven zou hebben. Hij lacht in ieder geval blij op de foto op het monument. Ook de heren die het monument geplaatst hebben mijn complimenten. Natuurlijk zal ik uw firma bij iedereen in de buurt aanbevelen.
Fred Doorewaard

[23 september 2015]

Heren van Schols en t Hart. Ik ben gisteren met mijn echtgenote op de begraafplaats de teruggeplaatste steen wezen bekijken en ben zeer onder de indruk van het vakmanschap waarmee de steen behandeld is en de tekst verdiept is uitgehakt. Ook het witte kruisje staat er prachtig bij. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Eevenals de beheerder van de begraafplaats, mevrouw Astrid Oranje.
H. Bovenlander

[18 september 2015]

Graag wil ik doorgeven dat de steen er heel mooi bij ligt.
Mw van Zanten

[3 mei 2015]

We zijn op de begraafplaats geweest en het gedenksteentje ziet er prachtig uit. Hartelijk dank dat u het zo snel verzorgd heeft.
Tresja Zuiderwijk

[9 april 2015]

Hoorde jullie bericht dat het gelukt is om de steen te plaatsen. Zag vandaag idd dat de steen mooi is gelakt en teruggeplaatst. Hartelijk dank voor de service.
L. Straathof

[5 januari 2015]

Een hele tijd terug belde ik jullie met de vraag of jullie de steen van mijn ouders konden recht leggen. Jullie zeiden dit te zullen doen uit service. Dat was super! Ik heb jullie echter nooit bedankt. Bij deze wil ik dat dus doen. Heel fijn dat jullie deze service bieden. Bedankt!
Margriet vd Eijk

[17 november 2014]

Bij dezen wil ik u even laten weten, dat ik, mijn broers en mijn tante, zeer tevreden zijn met het resultaat. Het grijze grove grind vinden wij mooier staan dan de kleine steentjes. Heel hartelijk dank, het is een fijne plek om naar toe te gaan.
Namens de familie Kemp, W. Seker

[16 november 2014]

Alles is goed verlopen en ik ben bijzonder tevreden met de glasplaat en hoe de tekst erop is geplaatst. Heel mooi!
Herma